Ταμασού Ησαΐας “Κάθε σεντς που προσφέρεται στο ΚΕΝΘΕΑ επενδύεται στο μέλλον των παιδιών”

Πηγή:(Romfea.gr Ταμασού Ησαΐας “Κάθε σεντς που προσφέρεται στο ΚΕΝΘΕΑ επενδύεται στο μέλλον των παιδιών”)

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΚΕΝΘΕΑ Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, δήλωσε ότι “το Κέντρο Ενημέρωσης για τα Ναρκωτικά και Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΝΘΕΑ) δεν σχεδιάζει και ούτε επιθυμεί να διακόψει τη λειτουργία του, αλλά με προτάσεις για καταστατικές αλλαγές το ΚΕΝΘΕΑ θα μεταμορφωθεί σε ένα ακόμη πιο αποτελεσματικό μη κυβερνητικό οργανισμό”.

Αναφερόμενος σε πρόσφατο δημοσίευμα, με το οποίο αφέθηκε ανοικτό το ενδεχόμενο για κλείσιμο του ΚΕΝΘΕΑ, ο Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαΐας δηλώνει, ότι αυτοί που επιθυμούν το κλείσιμο του είναι οι άνθρωποι, των οποίων τα παράνομα οικονομικά και άλλα συμφέροντα θίγονται λόγω της μεγάλης και επιτυχημένης καμπάνιας που διεξάγει το ΚΕΝΘΕΑ εναντίων της μάστιγας των ναρκωτικών, του τζόγου, του καπνίσματος, του αλκοολισμού, της ανεξέλεγκτης χρήσης διαδικτύου και πολλών άλλων εξαρτήσεων.

Επίσης, τόνισε, ότι “αυτοί που παρείχαν με αυτό τον τρόπο τις σχετικές πληροφορίες δεν αγαπούν το ΚΕΝΘΕΑ, και τους καλεί εάν έχουν προτάσεις να τις καταθέσουν για να βοηθήσουν χωρίς να υποσκάπτουν ούτε προηγούμενες διοικήσεις του ΚΕΝΘΕΑ ούτε σημερινές.”

Περαιτέρω, ο Μητροπολίτης Ησαΐας αναφέρει ότι λόγω των αυξημένων αναγκών της κοινωνίας που δημιουργεί η αύξηση των εξαρτήσεων, το ΚΕΝΘΕΑ αναγκάστηκε τα τελευταία χρόνια να προσφέρει περισσότερα από αυτά που διαθέτει για να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες των προγραμμάτων του προς όφελος κυπριακής κοινωνίας.

«Κάθε σεντς που προσφέρεται στο ΚΕΝΘΕΑ επενδύεται στο μέλλον των παιδιών μας και αυτό πρέπει όλοι να το εκτιμήσουν», συνεχίζει και αναφέρει ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του αναλώθηκε στην καταγραφή των προβλημάτων και την κατάστρωση σχεδίου απεμπλοκής από τις οικονομικές δυσκολίες.

Καταλήγοντας, ο Μητροπολίτης Ταμασού αναφέρει, ότι «με τις νέες μας προτάσεις για καταστατικές αλλαγές και με νέες τολμηρές αποφάσεις, το ΚΕΝΘΕΑ θα μεταμορφωθεί σε ένα ακόμη πιο αποτελεσματικό μη κυβερνητικό οργανισμό, όπου όλοι θα νοιώθουν περήφανοι και για τη συμμετοχή τους αλλά και για τα πρακτικά του αποτελέσματα εναντίων όλων των εξαρτήσεων».

 

Πηγή:(Romfea.gr Ταμασού Ησαΐας “Κάθε σεντς που προσφέρεται στο ΚΕΝΘΕΑ επενδύεται στο μέλλον των παιδιών”)

 

%d