Site icon Tamasos News Blog

Ο Μητροπολίτης Ταμασού για τις περικοπές των μισθών

mitropolitis-tamasouΜέτρα για αντιμετώπιση των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι Μητροπόλεις, λαβάνει η εκκλησία , η οποία ήδη προχώρησε σε ορισμένες περικοπές, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο διαφοροποίησης μισθών εργαζομένων.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαϊας, επιβεβαιώνοντας σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Φιλελεύθερος”, δήλωσε το πρωί στο ΡΙΚ, ότι λόγω της οικονομικής κρίσης, μειώθηκαν τα έσοδα της εκκλησίας, για αυτό και επιβάλλεται να γίνουν περικοπές, προκειμένου η εκκλησία να μπορέσει να συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο.

Ο Μητροπολίτης Ησαϊας ανέφερε ότι ήδη γίνονται φοβερές, κατά την έκφρασή του περικοπές, στα λειτουργικά έξοδα των Μητροπόλεων.

Είπε ακόμη ότι μεταξύ των μέτρων που συζητούται, είναι και μικρή μείωση των μισθών ατόμων που εργάζονται στην εκκλησία.

Διευκρίνησε ωστόσο, ότι η διαφοροποίηση μισθών, είναι το έσχατο μέτρο και δεν αφορά στο παρόν τουλάχιστον στάδιο, τους Κληρικούς.

Ο Ταμασού Ησαϊας, ανέφερε ότι ο διευθυντής οικονομικών της εκκλησίας με τους συνεργάτες του μελετούν διάφορα σχέδια, τα οποία θα τεθούν ενώπιον της Ιεράς Συνόδου που θα συνέλθει στις 4 Σεπτεμβρίου.

 

ΠΗΓΗ:(Romfea.gr)

Exit mobile version