Τρέχω και δεν καπνίζω

kenthea

Το Παγκύπριο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» και ο ΚΕΝΘΕΑΣ διοργάνωσαν συμβολικό τρέξιμο 7.5χλμ με το Σύνθημα Τρέχω και ΔΕΝ Καπνίζω τη Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι δρομείς έτρεξαν στους κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας, περνώντας από την Παγωταρία Ηράκλη στη Λήδρας όπου είχε σταθμό νερού και συνέχισαν μέχρι το Προεδρικό.

Στο Προεδρικό έγινε διάλεξη και ακολούθησε άφιξη των αθλητών – τους οποίους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του ΚΕΝΘΕΑ Πανιερότατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κκ Ησαίας και ο επιστημονικός διευθυντής του ΚΕΝΘΕΑ κ. Κυριάκος Βερεσιές.

Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Σωκράτης Σωκράτους έστειλε μήνυμα πως το Σωματείο μας και ο ΚΕΝΘΕΑΣ αγωνίζονται  μαζί δίνοντας το μήνυμα ότι μαζί μπορούν να κρατήσουν τους νέους σε ένα υγιές περιβάλλον όπου το κάπνισμα και τα ναρκωτικά δεν συμβαδίζουν με τον αθλητισμό. Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ, την Αστυνομία και τους αθλητές για την συμμετοχή τους. Υποστηρικτές ήταν ο ΚΟΑ, ο POKKA COFFEE,  ο ΟΠΑΠ, η Cyta και η EXΧON Mobil.

ΠΗΓΗ:Sigmalive

 

%d