Site icon Tamasos News Blog

Ψήφισμα Διαμαρτυρίας από τον Ταμασού Ησαΐα

tamasou

Το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας και η Ευρωπαϊκή Συνθήκη Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προστατεύουν και διασφαλίζουν την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης όλων των Πολιτών, σύμφωνα με το Άρθρο 19 του Κυπριακού Συντάγματος.

Γι’ αυτό το λόγο ελεύθερα εκφράζουμε την διαφωνία μας για πιθανά νομοσχέδια, που προωθούνται με τη στήριξη των ACCΕPT-ΛΟΑΤ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφισεξουαλικοί, Τρανσεξουαλικοί), σε σχέση με την υιοθέτηση παιδιών από ομοφυλοφιλικά ζευγάρια και την ποινικοποίηση του ελεύθερου σχολιασμού σε όσους αντιτίθενται με αυτή την επιλογή.

Επιπρόσθετα εκφράζουμε την κάθετη διαφωνία μας με την εκφρασθείσα θέση Στελεχών της ΜΚΟ ACCΕPT-ΛΟΑΤ, η οποία τάσσεται υπέρ των εκτρώσεων.

Ως Χριστιανοί, δεν αντιτιθέμεθα στην οποιαδήποτε εκδήλωση έκφρασης οποιασδήποτε προσωπικής επιλογής, φτάνει αυτή να γίνεται μέσα στα πλαίσια της ευπρέπειας.

Διατηρούμε, όμως, το δικαίωμα να διαφωνούμε με τα μηνύματα αυτής, εφόσον αντιβαίνουν τον νόμο του Θεού και τα χρηστά ήθη της χριστιανικής οικογένειας.

Ως εκ τούτου, το Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 και ώρα 4:30 μ.μ., ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας θα παραδώσει Ψήφισμα Διαμαρτυρίας, συμπαραστατούμενος από κληρικά και λαϊκά μέλη του ποιμνίου του στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Προεδρικό, με την παράκληση, όπως αυτά κοινοποιηθούν στην Κυπριακή Κυβέρνηση και τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Το Ψήφισμα θα συνοδεύεται από μεγάλο αριθμό υπογραφών.

ΠΗΓΗ:romfea.gr

Exit mobile version