Εκδήλωση για την επέτειο της εργατικής πρωτομαγιάς

Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής, θέλοντας να τιμήσει την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς, διοργάνωσε Εκδήλωση την Κυριακή, 15 Μαΐου 2016, στην αίθουσα τελετών του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου στην Κάτω Δευτερά.

Στη φετεινή εκδήλωση τιμήθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι Πολύτεκνοι Γονείς. Προς τούτο, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, μετά από τη σύντομη Ομιλία του, στην οποία αναφέρθηκε στην μεγάλη προσφορά των Πολυτέκνων Οικογενειών στην Πατρίδα μας, παρέδωσε Τιμητική Διάκριση προς τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων (Π.Ο.Π) κ. Ντίνο Ολύμπιο, εξαίροντας τη σημαντική αρωγή  της Οργάνωσης προς όλες τις Πολύτεκνες Οικογένειες.

Στη συνέχεια χαιρέτησε την εκδήλωση ο Πρόεδρος της Π.Ο.Π. και ευχαρίστησε την Ιερά Μητρόπλη Ταμασού και τον Πανιερώτατο προσωπικά για την τιμή που απένειμαν προς την Οργάνωση και διαβεβαίωσε με τη σύντομη προσλαλιά του ότι η Οργάνωση Πολυτέκνων θα ευρίσκεται πάντοτε δίπλα στις ανάγκες των Πολυτέκνων Οικογενειών.

Την εκδήλωση έκλεισε με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, ο Λαογραφικός Όμιλος «Χρυσοσπηλιώτισσα». Στην αρχή του προγράμματος μίλησε για το ιστορικό του Ομίλου ο Έφορος του Ομίλου, Πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Νικολαΐδης.

Σε όλους τους παρευρισκομένους στην Εκδήλωση ο Πανιερώτατος μοίρασε ως ευλογία τευχίδιο με τους χαιρετισμούς της Υπεραγίας Θεοτόκου.

source:.imtamasou.org.cy

Αρέσει σε %d bloggers: