Site icon Tamasos News Blog

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ «ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΦΗΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ»

Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η ενημέρωση των Στελεχών, Συνεργατών και Εθελοντών της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής σε θέματα που αφορούν τους εφήβους και τα προβλήματα που παρουσιάζονται σ΄ αυτή τη δύσκολη ηλικία και πώς οι γονείς μπορούν να ανταπεξέλθουν στο ρόλο τους.

Θερμές ευχαριστίες, στον Δρ Μιχάλη Κωνσταντίνου, Λέκτορας – Σύμβουλος σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, για την άκρως ενδιαφέρουσα και επιμορφωτική παρουσίαση του, με θέμα «Διαφορές ανδρών και γυναικών στην επικοινωνία» Το κοινό συμμετείχε ενεργά στην όλη συζήτηση που ακολούθησε και υποδέχθηκε τη νέα σειρά σεμιναρίων με ένθερμα σχόλια. Επόμενη διάλεξη, την Πέμπτη, 23/2/17 ώρα 6:00-8:00 μ.μ., από την ειδικευόμενη Κλινική Ψυχολόγο , κυρία Μύρια Ιωάννου , με θέμα: « Συναισθηματικά προβλήματα εφήβων και οικογενειακές παρεμβάσεις».

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στο Συνοδικό της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό μεταξύ των ωρών 6:00 – 8:00 μ.μ. και θα ολοκληρωθούν στις 30 Μαρτίου 2017. Τα Σεμινάρια είναι δωρεάν. Στο τέλος θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης για όσους συμπληρώσουν 14 ώρες.

source:.imtamasou.org.cy

Exit mobile version