Δροσοσταλίδες Χριστουγεννιάτικης Θαλπωρής από την Ι.M. Ταμασού

drosostalides 4

Μέσα στα πλαίσια της κοινωνικοπνευματικής χριστουγεννιάτικης δράσης της Ιεράς Μητροπόλεως  Ταμασού και Ορεινής, ξεκίνησε η διανομή ανθρωπιστικών πακέτων σε εκατοντάδες  εμπερίστατες οικογένειες των κοινωνικών παντοπωλείων, τα οποία καλύπτουν τις 45 κοινότητες της μητροπολιτικής περιφέρειας. 

Η Μητρόπολη ντύθηκε τα γιορτινά της και κάλεσε τον ταλαιπωρημένο κόσμο της να απολαύσει τη χριστουγεννιάτικη  ατμόσφαιρα  του πάρκου Ταμασού στην κοινότητα Επισκοπειού Λευκωσίας και να ξεκινήσει, ταυτόχρονα, να παραλαμβάνει το καθιερωμένο μεγάλο χριστουγεννιάτικο  πακέτο αγάπης. 

Το Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας ΚΥΚΑΤ της Μητροπόλεως τακτικά, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προσφέρει εξειδικευμένα πακέτα στήριξης στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. 

Φέτος οι ανάγκες, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της πανδημίας, είναι πολύ αυξημένες. 

Το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ταμασού, υπό τη στενή επίβλεψη του ιδρυτή του, Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Ταμασού κ. Ησαΐα, με την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών από επαγγελματίες αλλά και κατηρτισμένους Κληρικούς, έχει ως  στόχο τη στήριξη του θεσμού της οικογένειας, την αντιμετώπιση της εφηβικής παραβατικότητας και αντικοινωνικής συμπεριφοράς, την πρόληψη και ενημέρωση για ουσιοεξαρτήσεις και εξαρτήσεις συμπεριφοράς, την προσφορά στους συνανθρώπους μας, που υποφέρουν από την ανέχεια και τη φτώχεια.  Επίσης, προωθεί αθλητικές δραστηριότητες, ενώ η κοινωνική προσφορά χρηματοδοτείται από διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται. 

Με αυτό τον τρόπο, το Ίδρυμα προωθεί τον πολιτισμό, ως απαραίτητο στοιχείο για τη βελτίωση και ποιοτική πρόοδο της κοινωνίας μας. 

Με τα πνευματικά, κοινωνικά, αθλητικά και πολιτιστικά Ιδρύματα, η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής δίνει τη μαρτυρία της διακονίας του ανθρώπου, μέσα σε ένα θυσιαστικό κενωτικό πνεύμα, έχοντας πάντα υπόψη το «ἐάν τις εἴπῃ ὅτι ἀγαπῶ τόν Θεόν και τόν ἀδελφόν αὐτοῦ μισῇ, ψεύστης ἐστίν» (Α΄ Ιωάν. 4,20). 

drosostalides 1
drosostalides 1
drosostalides 1
drosostalides 1
drosostalides 1
drosostalides 1
drosostalides 1
ΠΗΓΗ:romfea.gr
 
%d