Συναγερμός αγάπης στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

sinagermos agapis 1

Μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς, η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής ετοιμάζεται πυρετωδώς, για να ενισχύσει τις ανθρωπιστικές ανάγκες εκατοντάδων οικογενειών, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων.  

Συγκεκριμένα, η Κεντρική Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Μητροπόλεως (ΚΥΚΑΤ), πέραν της τακτικής στήριξης ανά δεκαπενθήμερο, θα προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 580 εμπερίστατες οικογένειες, οι οποίες διαμένουν σε όλη τη μητροπολιτική περιφέρεια. 

Επιπλέον, στις 26 Δεκεμβρίου 2021 και 6 Ιανουαρίου 2022 στις12:00 το μεσημέρι, θα παρουσιάσει χριστουγεννιάτικο εορταστικό πρόγραμμα και θα μοιράσει δώρα σε 1850 παιδιά, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγονται και παιδιά μεταναστών και αλλοδαπών που διαμένουν και εργάζονται στην Κύπρο.  

Επίσης στις 17 Δεκεμβρίου 2021 η ώρα 6:30 μ.μ. αλλά και στις 2 και 5 Ιανουαρίου 2021 στις 4:00 μ.μ. οι μουσικοί όμιλοι της Μητροπόλεως θα παρουσιάσουν εορταστικές συναυλίες με ελεύθερη είσοδο για όλους τους επισκέπτες του χριστουγεννιάτικου χωριού με φιλανθρωπικά παζαράκια που ήδη λειτουργούν στον προαύλιο χώρο της Μητροπόλεως. 

sinagermos agapis 2
sinagermos agapis 2
sinagermos agapis 2
sinagermos agapis 2

ΠΗΓΗ::romfea.gr

Αρέσει σε %d bloggers: