Συναυλία: «Όμορφη και παράξενη πατρίδα» στην Ι.Μ. Ταμασού (ΦΩΤΟ)

omorfi paraxeni 11

Με μεγάλη επιτυχία εστέφθη η συναυλία που έλαβε χώρα την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021, στην πολιτιστική σκηνή της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής.

Η θεματική της συναυλίας ήταν στα πλαίσια των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής επανάστασης.

Η συναυλία ήταν ένα πολυθέαμα βασισμένο στη μουσική και τα τραγούδια που έγραψαν Έλληνες ποιητές και συνθέτες. Τραγούδησαν οι καλλιτέχνες Μανώλης Μητσιάς, Φωτεινή Βελεσιώτου, Δημήτρης Μπάσης, Παντελής Θαλασσινός, Μπάμπης Τσέρτος, η Δέσποινα Ολυμπίου, Θανάσης Βασιλόπουλος Αρετή Κετιμέ και Δημήτρης Μεσημέρης.

Τις ενορχηστρώσεις επιμελήθηκε ο Άδμητος Πιτσιλλίδης.

Ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγός ήταν και το κοινωνικό νερό «Ευ ζην», υποστηρικτής η εταιρεία Remedica, χορηγοί επικοινωνίας ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha Κύπρου, ο Φιλελεύθερος, business link και active.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαΐας ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές και ασφαλώς ευχαρίστησε την Aegean Airlines, η οποία μετέφερε τους καλλιτέχνες δωρεάν.

Στη συναυλία παρέστησαν εκτός από τον Ποιμενάρχη Μητροπολίτη Ταμασού, ο οποίος φιλοξένησε την συναυλία, ο Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κισούμου κ. Μάρκος (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), ο Υφυπουργός Καινοτομίας κ. Μιχάλης Κόκκινος, ο εκρπόσωπος του Πρέσβη της Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Κώνστας, ο καθηγητής αστροφυσικής κ. Θανάσης Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, κ. Μιχάλης Μιχαήλ, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αστυνομίας, Υπαστυνόμος Γιώργος Αδάμου, η Αναπληρωτής Έπαρχος Λευκωσίας, κ. Λαμπρινή Γωγάκη, οι Κοινοτάρχες Επισκοπειού, Περάτων Ορεινής και Πολιτικού και ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, καθηγητής Χρήστος Οικονόμου.

Τον συντονισμό της συναυλίας είχε ο κ. Μάριος Παπαδόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Παπαδόπουλος και Σχοινής και Καλλιτεχνικός Σύμβουλος της Διάστασης, καθώς και ο Υπεύθυνος του γραφείου εκδηλώσεων της Μητροπόλεως, Αρχιδιάκονος π. Ραφαήλ Μισιαούλης.

omorfi paraxeni 1
omorfi paraxeni 1
omorfi paraxeni 1
omorfi paraxeni 1
omorfi paraxeni 1
omorfi paraxeni 1
omorfi paraxeni 1
omorfi paraxeni 1
omorfi paraxeni 1
omorfi paraxeni 1

ΠΗΓΗ::romfea.gr

Αρέσει σε %d bloggers: