Φιλανθρωπική Συναυλία «Μουσουργών Συναπάντημα».

Η μουσική πανδαισία που διοργανώθηκε για την ενίσχυση του θεσμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Ταμασού και Ορεινής, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018. Σ’ αυτήν συμμετείχαν 180 χορωδοί από τις χορωδίες: Αδούλωτη Κερύνεια, Δήμου Λατσιών, Δήμου Λακατάμιας και Ταμασέων Ωδές, 100 χορευτές από τα χορευτικά συγκροτήματα: «Η Βούρκα», Π.Α.Σ. Αγροκηπιάς, «Σερράχης Ακακίου», Μ.Π.Λ.Ε. Κοράκου και «Lafiesta», το δεκαμελές φωνητικό σύνολο «SIFONIAMAGISTRALE», δεκαμελής ορχήστρα και ο δημοφιλής ελλαδίτης καλλιτέχνης Δημήτρης Μπάσης.

Η Φιλανθρωπική Συναυλία είχε τίτλο “Μουσουργών Συναπάντημα” και ήταν ένα αφιέρωμα στα μεγάλα τραγούδια των σπουδαίων συνθετών Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου και Σταύρου Κουγιουμτζή.

Την επιμέλεια και παρουσίαση των κειμένων είχε ο εξαίρετος κύπριος στιχουργός και δημοσιογράφος κ. Πόλυ Κυριάκου, την ενορχήστρωση ανέλαβε ο μαέστρος κ. Φώτης Μουσουλίδης και την καλλιτεχνική επιμέλεια η μουσικός κα Ρούλα Τυρίμου.

Η εκδήλωση τέθηκε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κας Άντρης Αναστασιάδου και εξασφαλίστηκε άδεια εράνου από την Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας με αριθμό 38/2018. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η Ιερά Μονή Κύκκου, το ταξιδιωτικό γραφείο XenosTravel, το ξενοδοχείο HiltonPark, η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια ΕΚΟ, και το μουσικό στούντιο Νικόλας Ντίμας musicproductions. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το «Ράδιο Πρώτο» και η εφημερίδα «Η Σημερινή της Κυριακής».

source:.imtamasou.org.cy

Discover more from Tamasos News Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading